RIG Software

Уеб Решения за вашия бизнес

Разгледай

RIG Software Clients

RIG Представяне

Rig Software е компания за уеб услуги и решения за модерни и иновативни клиенти. Ние сме напълно наясно с важността на интернет днес и сме готови да ви помогнем да подобрите представянето си във виртуалния свят.

Позволете ни да ви представим нашата работа и услуги, за да можете да прецените дали сме подходящия уеб партньор за вас.

Виртуалният Свят

Светът днес е различен. Глобалната мрежа е навсякъде около нас. Изплозваме широк набор устройства - смартфони, таблети, лаптопи, настолни компютри, за да сме в крачка с новостите и иновациите на пазара.

Бизнесът няма как да се разграничи от тази световна тенденция и трябва да се адаптира възможно най-бързо с модерни, иновативни и добре изглеждащи уеб базирани приложения, с които да представя своите продукти и услуги.

Чести Промени

Мрежата днес е изключително динамична и промените са нещо напълно нормално. Именно заради това е трудно да сме наясно с всички новости. Но ако искаме да успеем се налага да се потрудим.

За тази цел ще ви трябва надежден партнъор, с когото да преодолеете трудностите и да сте спокойни, че вашето представяне в интернет е коректно и съобразено с тенденциите.

Безкрайни Възможности

Технологиите напредват толкова бързо, така че почти всичко е възможно онлайн днес. Ако имате добра и иновативна идея просто трябва да си сътрудничите с някого с достатъчно опит във виртуалната реалност и съвсем скоро идеята може да се превърне в реалност.

Ние сме RIG и сме тук, за да ви помогнем да постигнете вашите цели с стил и прецизност. Нека направим нещата заедно.

Уеб
Разработване

Ние разработваме уеб базирани решения за вашите бизнес нужди. Може би се нуждаете от портал, в който да представяте своите продукти, система за управление с богата функционалност или уеб магазин за вашите продажби. Ние ще обсъдим с вас различните варианти и ще изберем този, който най-точно отговаря на вашите очаквания.

Уеб
Дизайн

Уеб дизайнът е нещо много важно днес. Посетителите и клиентите на вашето уеб приложение трябва да използват пълната му функционалност с лекота. Усещането след работата с дадена система играе ключова роля за успеха на едно онлайн решение.
Способността на дизайна да се адаптира към различни устройства е също важна да се подчертае заради постоянно растящия брой устройства, с който сърфираме онлайн.

Поддръжка &
Развитие

Когато вашето уеб приложение е готово трябва да бъдете спокойни понеже ние можем да поемем грижата за неговата поддръжка и евентуално бъдещо развитие. Ние ще ви научим как да използвате пълния потенциал на вашата нова уеб система.

SEO &
Социален маркетинг

Оптимизирането на вашето уеб приложение за търсачките като Google е също нещо много важно. Всеки иска неговия продукт или услуга да излиза преди конкуренцията, когато потенциалните клиенти търсят онлайн. Социалните мрежи също са място, което не бива да се забравя, понеже те се превърнаха в неизменна част от нашето ежедневие.

NowCerts.com

Днес е почти невъзможно да управляваш компания, независимо в коя индустрия, без да използваш интернет по някакъв начин. Например, софтуерът за управление на агенции, може значително да улесни застахователните агенти да вършат своите задачи всеки ден. NowCerts.com цели да бъде на върха при системите за управление на агенции.


RigQuote.com

RigQuote застраховане на камиони - Намерете точно това, което търсите в областта на застраховките за камиони! Направете вашата заявка в рамките на 5 минути.

ориентирани към
клиента

индивидуален
подход

креативни
предложения

модерни
технологии

хитри
решения

Свържете се с нас

  • Имате въпрос за нас или нашите услуги ?
  • Имате уеб проект за вашия бизнес ?
  • Искате да работим заедно ?
Очакваме Ви
  • Пишете ни
  • Обадете ни се
  • Намерете ни в социалните мрежи

Пишете ни

CAPTCHA
Reload

Детайли за контакт